Premi Distree Diamond "*Best Mobile Accessories Vendor 2015"

27/02/2015
  • MÒNACO, 26 de febrer de 2015: L'empresa danesa Sandberg A / S guanya el prestigiós Premi Distree Diamond "*Best Mobile Accessories Vendor 2015" en l'Esdeveniment Distree anual en el Fòrum Grimaldi de Mònaco.

    El Distree esdeveniment és la reunió anual de les personalitats de la TI i les indústries al detall de dispositius mòbils a la regió EMEA: Europa, Orient Mitjà i Àfrica. En la gal.la de la nit del 26 de febrer, unes poques empreses de la regió van rebre premis sobre la base dels vots dels prop d'1.000 alts executius d'Etailers, minoristes i distribuïdors en tota la regió.
    Anders Partida Petersen, director de producte de Sandberg A / S, comenta: "Estem orgullosos i sorpresos honestament d'estar aquí, i rebre aquest fantàstic premi al nostre treball. Dia a dia ens centrem en els valors en lloc dels preus, ens atrevim a donar prioritat a la durabilitat i característiques. més que a oferir una ganga. 

    És un sentiment fantàstic estar aquí, i rebre aquest premi increïble , sabent que la venda al detall i les empreses de distribució de la regió reconeixen el nostre treball i l'enfocament. Un milió de gràcies. Això significa que hi ha un bon futur per als bons productes a l'espai del mercat. "


  • Sandberg és una empresa familiar, que opera en la indústria des de 1985. La companyia ofereix diverses sèries d'accessoris, aparells i perifèrics per a ordinadors, dispositius mòbils i consoles de joc en un àmbit de producte total de gairebé 600 productes en 50 categories. Sandberg productes estan disponibles en 67 països, i són presentats en envasos al detall elegant de la seva pròpia marca, Sandberg®.

2 comentaris

Cercar entrades

Etiquetes

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto